En català

(En breu tota la página web estarà en català. disculpeu!)

Qui sóc jo?

Em dic Marta, soc Barcelonina, arqueòloga i restauradora arqueològica, per la UB. Des del dia en que un mosaic modernista va caure a les meves mans per restaurar-lo, em vaig convertir en el fan nº 1 d’Antoni Gaudí.

El 2002 vaig fundar “Trencadís Barcelona”, entitat de serveis educatius i culturals. Des de llavors em dedico a la difusió i ensenyament de la técnica arquitectónica d’en Gaudí a través dels tallers de trencadís per a grups. Aquests tallers estan adaptats per a persones de totes les edats i per tot tipus de grups. 

Contacte: +34 629715159 o info@trencadisbarcelona.com

Què estic fent?

Organitzo taller de trencadis per a grups i entitats. Imparteixo cursos de formació amb acreditació académica per a aficionats i profesionals del mosaic. Promoc les Jornades Internacionals de Trencadís a Barcelona des del 2016.

Els tallers de  Trencadis son activitats de caire cultural, educatiu i també terapèutic. Cada una d’aquestes vessants es gestionem d’una  forma lúdica i divertida i s’adapten completament al grup.

  • TALLERS CULTURALS que ofereixen la posibilitat d’acostar-se al nostre patrimoni Modernista i a la figura d’en Gaudí a grups i col.lectius especials: visitants, turistes, families, empreses, associacions, corporacions, etc.
  • TALLERS EDUCATIUS que permeten donar a conèixer i difondre  la figura d’en Gaudí i la seva técnica arquitectónica, El Trencadís,  als estudiantes. Al mateix temps  ajuden a desenvolupar noves habilitats, a  augmentar  l’autoestima i la paciencia i a potenciar l’espontaneïtat,  la superació de reptes i la concentració. Els cursos de llarga durada fomenten la intel.ligencia emocional del estudiant i els hi ajuda a apendre, gaudir i desenvolupar-se com a persones.
  • TALLERS TERAPEUTICS que afavoreixen  el benestar personal i la relaxació. D’altra banda es poden treballar habilitats que algunes persones o col.lectius vegin mermades  proporcionant un alt grau de autoestima i de cohesió de grup

Els cursos de formació están dirigits a aficionats i professionals del mosaic.

Las Jornades Internacionals de Trencadis son una trobada dels amants del mosaic que venen a Barcelona a rebre cursos especialitzats i a gaudir de les visites guiades a la ciutat i als monuments de Gaudí.

Eduard Vallory, President de la Unesco de Catalunya, diu: ” La educación de calidad favorece la creatividad y el conocimiento. Asegura la adquisición de competencias básicas, asi como las competencias analíticas, de resolución de problemas y otras competencias cognitivas, interpersonales y de alto nivel”. Fórum Mundial de la Educación. Corea del Sur 2015.

Us animo a llegir el meu post amb  més de 23.430 lectures rebudes:

5 beneficios del mosaico para estudiantes: avalado por la neurociencia.

 Contacte: +34 629715159 o info@trencadisbarcelona.com

 

 

 

 

 

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s